Jeg er en erfaren fysioterapeut på 44 år. Bor i Aalborg sammen med Peter, som også er fysioterapeut og vores 2 børn på 8 og 12 år.

Jeg er uddannet i 1999, og har siden 2002 primært beskæftiget mig med fysioterapi under navlen, det vil sige undersøgelse/træning/behandling af underlivs- og bækkenrelaterede problemer.

De første 4 år på Hvidovre Hospital og siden 2006 i privat praksis i Aalborg.

Ved siden af arbejdet på klinikken er jeg aktiv som bestyrelsesmedlem i Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, hvor jeg ligeledes er medunderviser på efteruddannelse for uddannede fysioterapeuter. Herudover er jeg ansat som timelærer på UCN Jordemoderstudiet. Og endeligt holder jeg workshops og foredrag for fagpersonale, på aftenskoler samt i foreninger. Jeg prioriterer faglig sparring højt, og deltager derfor i diverse netværk både mono- og tværfagligt.

Mit hjerte banker for fysioterapi på dette område. Jeg nyder arbejdet med motiverede mennesker, som søger min rådgivning og hjælp. Jeg er, både som menneske og fysioterapeut, grundig og struktureret, er ydmyg i forhold til mit arbejde med de mange forskellige mennesker jeg møder, og er yderst bevidst om såvel mine faglige kompetencer som begrænsninger.

Jeg prioriterer altid meget højt at have god tid til samtale, faglige forklaringer samt rådgivning. Der lægges altid en individuel behandlingsplan som sikring for et succesfuldt samarbejde, idet ingen mennesker har brug for sammen rådgivning/behandling!